VELKOMMEN TIL MØTE I NORDMØRE HISTORIELAG. MANDAG 20. JANUAR KL. 19.00 I HÅNDVERKEREN.

Dette er TOR OLSEN. Mange kjenner han igjen som en meget aktiv initiativtaker for idrettsanlegg i Kristiansund. Det gjelder ikke minst Braatthallen og nå sist Skøytehallen. Byen og distriktet er Tor stor takk skyldig for den jobben han har gjort for å få anleggene og aktiviteten rundt dem på plass. Mye har stått stille uten han og hans gode medhjelpere. Men paradoksalt nok er det ikke derfor vi har hyret han inn til et møte i Nordmøre Historielag. Det har vi gjort fordi han kan så mye om Innlandet. Han har vokst opp der, husker historien og er en glimrende forteller og har med seg gode og nye bilder av gamle strøk og bygninger.

Du kan ikke gå glipp av en slik kveld i Nordmøre Historielag. Vi som har hørt han tidligere gleder oss igjen. Nordmøre Historielag er i år 100 år. Det er en gammel institusjon, men med fornyet kraft. Og jubileet skal feires senere i år. Møtene i Nordmøre Historielag er åpne for alle. Vi har en enkel servering og loddsalg. Du blir innkalt til møtene via epost og vi ønsker din adresse om vi ikke allerede har den.

Du kan lese om oss på våre hjemmesider: www.Nordmorehistorielag.no

Eller du finner oss på Facebook: Navnet er Nordmøre Historielag. Meld deg på gruppen. Det er helt gratis.

Vi ønsker å selge vår årbok. Den forteller mye om Nordmøre og historien. Du får den kjøpt på møtene.

Husk også vårt arkiv som er en samling av gammel nordmørshistorie. Du finner oversikten på arkivet på våre hjemmesider. Arkivet kan besøkes etter avtale med våre arkivarer.

Neste møte er mandag 24. februar og da kommer fergeeksperten Terje Holm med ferge og kommunikasjonshistorie på Nordmøre.

For styret

Sverre R. Jansen

%d bloggere liker dette: