Signe Kjøl, Unni Dahl og Sylvia Stokke utenfor Sollia høyt over Vinjefjorden.

 

Klarer vi alle KNT-hyttene på ett år? Dette var spørsmålet de tre damene Sylvia Stokke, Signe Kjøl og Unni Dahl stilte seg en vakker sommerkveld i fjor da de satt og funderte på livet – sånn generelt.

Det er sikkert mange som har vært på alle hyttene som KNT har på Nordmøre, men spørsmålet er om noen slår denne rekorden, alle på ett år? Et litt hårete mål, men  hva gjør vel det når det resulterer i så utrolig mange fine turer – til utrolig mange trivelige hytter!

De startet i mai i fjor og i skrivende stund har de besøkt 25 av 26 hyttene. Den siste, Stofisk­hytta i Aure, blir kanskje besøkt før møtet. Ikke alle tre har vært på alle hyttene (noen har vært der før), men 25 er besøkt så langt, og de har tatt mange bilder både av turene og av hyttene. Noen hytter er godt kjent og har god standard. Andre er enklere, men fullt brukbare. En del hytter er det lett å komme til, mens andre må man streve litt mer for å finne. Dette er ferskvare, men også en spennende historie over hva aktive medlemmer i KNT har lagt ned av arbeid på hyttene gjennom generasjoner.

Dette blir en kveld til inspirasjon for den som er glad i tur og natur, og en kveld til informasjon til den som har kanskje tenkt seg på tur på Nordmøre. Vi gleder oss til å bli med jentene på tur. (NB. Du trenger ikke ta med termos og kvikklunsj)

%d bloggere liker dette: