Velkommen til nytt møte i Nordmøre Historielag mandag den 4. desember kl. 19.00 i Håndverkerns lokaler.

Einar Sæter har vært fagmannen og frontfiguren i byggingen av «Framnæs». Han er også styreleder i Stiftelsen Maritim Historie Nordmøre. Det er en stiftelse som har gitt ut flere bøker fra vårt distrikt og sist, men ikke minst boken om Storvik mek. Verksted. En bok Anders J. Jensen har skrevet. Men i denne sammenheng får vi høre bakgrunnen for sundbåten «Framnæs», hvordan prosjektet ble født og ble til og hvordan byggingen i Skålvikfjorden forløp.

Terje Holm er godt kjent i Nordmøre Historielag og har en stor maritim interesse og engasjement. Han er med i redaksjonen av årboken og har mye av æren for at den er blitt så flott. Men i denne sammenheng er Terje en sundbåtentusiast og har mye historisk kunnskap og mye billedstoff om «Framnæs». Han har fulgt utviklingen hele veien.
Vi er lutter øre til begge to når de kommer i Historielaget.

Mange av dere har ikke skaffet dere årets årbok. Den er til salg i bokhandlerne nå. «LØP OG KJØP»

Som i fjor innbyr vi til julelunsj fredag 15. desember kl. 12.00. Den blir i Håndverkerns lokaler og det er staben i huset som lager til for oss. Det er en samling for koselig prat og god mat. Det blir også faglig påfyll. Vi må ha påmelding til lunsjen og fristen er 10. desember.
Vi subsidierer litt, men det er billig med en pris på 150,- for hver.
Påmeldingen skjer via vår epost: post@nordmorehistorielag.no eller til en i styret.
Se også vår hjemmeside: nordmorehistorielag.no

For styret
Sverre R. Jansen

%d bloggere liker dette: